فراخوان معاونت فرهنگی دانشگاه هنر برای جلب همکاری دانشجویان

۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۸ کد : ۲۱۷۴ رویدادهای فرهنگی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر به منظور بهره‌گیری از توان و خلاقیت دانشجویان، جهت تحقق اهداف و تکالیف دانشگاه و در راستای جلب مشارکت دانشجویی در نظر دارد، نسبت به برنامه‌ریزی و واگذاری برخی از برنامه‌های حوزه معاونت فرهنگی به دانشجویان داوطلب اقدام نماید. لذا تکمیل "فرم مهارتهای فردی دانشجویان دانشگاه هنر" توسط دانشجویان به منزله اعلام آمادگی آنها برای همکاری با این معاونت می‌باشد.

از اطلاعات مستخرج از این فرم‌ها، علاوه بر دعوت به همکاری در برنامه‌های معاونت فرهنگی دانشگاه هنر، برای ایجاد پیوند میان دانشجویان و اشخاص، شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهایی که تمایل به همکاری با دانشگاه هنر را دارند استفاده خواهد شد. بدیهی است که رعایت زمان تحویل و کیفیت انجام کار در پرونده دانشجویان ثبت و در پرداخت هزینه طرح، همکاری‌های بعدی و صدور گواهی موثر خواهد بود.