برگزاری هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر غدیر

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۹ کد : ۲۲۵۷ رویدادهای فرهنگی
هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر غدیر در اسفندماه سال جاری به همت بنیاد بین‌المللی غدیر و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سازمان فرهنگی هنری شهرداری، جامعه المصطفی العالمیه، دانشگاه تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت علوم و دانشگاه پیام نور برگزار می‌شود.

«حماسه غدیر، امامت و ولایت، غدیر و پاسداری از حریم اهل بیت علیهم‌السلام، غدیر و وحدت جهان اسلام و غدیر و نهج‌البلاغه» محورها و موضوعات این دوره از جشنواره محسوب می‌شوند.

قرار است آثار برگزیده این دوره جشنواره همچون سال‌های قبل به صورت کتاب مستقل شعر چاپ و در دسترس علاقمندان قرار می‌‌گیرد.

علاقه‌مندان می‌توانند تا  ۷ اسفند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره به نشانی تهران، بزرگراه شهید صدر، خیابان شهید بازدار یا کامرانیه شمالی، نبش کوچه ناهید، پلاک 18 و یا به آدرس پست الکترونیکی dobarehghadir7@gmail.com ارسال کنند.

آیین اختتامیه و تجلیل از شعرای برتر این دوره از جشنواره نیز 14 اسفند برگزار خواهد شد.
در ششمین دوره برگزاری این جشنواره، بیش از 600 شاعر داخلی و 173 شاعر خارجی از 29 ملیت جهان و به 14 زبان دنیا شرکت کردند که در اختتامیه این مراسم از 18 شاعر برگزیده خارجی و 18 شاعر برگزیده داخلی با حضور شخصیت‌های فرهنگی و ادبی کشور تجلیل و تقدیر شد.