برپایی غرفه دانشگاه درچهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۵ کد : ۲۲۸۵ رویدادهای فرهنگی
در جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاه هنر همچون همیشه با برپایی غرفه‌های هنری میزبان راهپیمایان تهران بزرگ بود.

در جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاه هنر با برپایی غرفه‌های هنری میزبان راهپیمایان تهران بزرگ بود. دانشجویان فعال فرهنگی با هشت غرفه در ضلع شمالی پارک دانشجو ضمن ارائه آثار هنری خود، به استقبال خیل راهپیمایان روز 22 بهمن رفتند.

از دقایق آغازین برگزاری برنامه و در محل غرفه‌ها آقای دکتر سلطانی (رئیس محترم دانشگاه) در کنار آقای دکتر اربابی (معاون محترم فرهنگی و اجتماعی) و آقای سراجیان (مسئول برپایی غرفه 22 بهمن دانشگاه) و دیگرهمکاران معاونت فرهنگی در استقبال از راهپیمایان مشارکت داشتند.

از جمله برنامه‌های جذاب غرفه‌های دانشگاه، اجرای نقالی توسط خانم محمودی (دانشجوی رشته نمایش عروسکی)، اجرای موسیقی نظام به رهبری آقای حجت‌نیا (فارغ‌التحصیل رشته موسیقی نظام) و گروه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این رشته، توجه بسیاری از مردم را به خود جلب کرد. از دیگر برنامه‌های پربازید در دیگرغرفه‌ها، ساخت ماسک گچی از چهره راهپیمایان، توسط آقایان پورابولی و ماروسی، از دانشجویان رشته بازیگری و کارگردانی، همچنین گرفتن عکس یادگاری از مردم، توسط آقایان ابراهیمی و صالحی و خانم شمسی‌پور از دانش‌آموختگان رشته عکاسی و ارائه آثار صنایع دستی، توسط خانم زهرا بخشی (دانشجوی رشته صنایع دستی) و دیگر دانشجویان این رشته بودند، که باعث جلب‌نظر عده کثیری از راهپیمایان روز 22 بهمن شدند.