جلسه اعضای هیات تحریریه نشریه ممکن برگزار شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۲۹۵ رویدادهای فرهنگی
چهارشنبه ۲۴ بهمن جلسه اعضای هیات تحریریه نشریه ممکن برای تعیین مباحث شماره سوم آن با مضمون "بررسی تاریخ‌نگاری هنر معاصر در ایران" تشکیل شد.

روز چهارشنبه 24 بهمن‌ماه، معاونت فرهنگی دانشگاه هنر میزبان اعضای هیات تحریریه "نشریه میان‌رشته‌ای ممکن" بود که برای تبیین مباحث قابل طرح در شماره سوم آن گرد هم آمده بودند.

آقای فرهاد توکلی، از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته نقاشی دانشگاه هنر به عنوان مدیر مسئول، به‌همراه خانم ماندانا خدابخشی و آقایان علی قادری و محمدرضا اسکندرپور، برای شماره سوم نشریه ممکن "بررسی تاریخ‌نگاری هنر معاصر در ایران" را برگزیدند.

این نشریه که تا کنون شماره اول (کلیک کنید) و شماره دوم (کلیک کنید) آن منتشر شده است، با اهداف زیر از مهرماه امسال آغاز به‌کار نمود:

- ارتقا سطح آگاهی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته‌های هنری در زمینه‌ی ماهیت هنر در ایران

ـ پرداختن به مباحث نظری و هم‌سو کردن آن از طریق مصاحبه با افراد دارای تخصص (هنرمندان، جامعه شناسان، کیوریتور ها، گالری داران و...)

ـ ایجاد ارتباط بین مباحث پژوهشی و تجربی

ـ ایجاد بستری مناسب برای معرفی هنرمندان جوان

ـ ایجاد زمینه برای درک بهتر و بیشتر  هنرمندان جوان از شرایط هنر معاصر ایران

ـ پرداختن به تمامی رشته های هنری در حد امکان (گرافیک، عکاسی، نقاشی، مجسمه سازی، چاپ، موسیقی و...)

ـ انجام کار گروهی دانشجویان هنر و ایجاد ارتباط بین هنر و دیگر رشته های دانشگاهی مانند: جامعه شناسی، روانشناسی، ادبیات و...

ـ ایجاد بستری مناسب برای برگزاری نشست های دانشجویی و همکاری با اساتید و دانشجویان رشته های دیگر.