برگزاری ورکشاپ آزاد نقاشی جشنواره ژکال دانشگاه هنر

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۲ کد : ۲۵۴۲ رویدادهای فرهنگی

تیم چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی نقاشی ژکال ، ورکشاپ آزاد نقاشی را با حمایت اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز چهارشنبه مورخ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ در پردیس باغ ملی برگزار کردند.

دکتر مظفری (مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، دکتر میرمنگره (معاون هنری اداره کل هنرهای تجسمی)، سیاهکارزاده (مدیر موسسه توسعه هنرهای تجسمی) و هیات همراه، میهمانان ویژه این رویداد بودند. که پس از نشستی با دکتر سلطانی( ریاست دانشگاه هنر) از این ورکشاپ دیدن کردند.

از حامیان این ورکشاپ آقایان قیامی (مدیرمالی شرکت آتی مهر، ویستا) ، کفیل زاده (مدیرعامل شرکت هنر سبز، بوم آرسو)، همچنین جناب آقای زرگر (مدیر انجمن تشکل های فرهنگی دانشگاه هنر) و اساتید دانشکده هنرهای تجسمی حضور داشتند.

لازم به ذکر است در این ورکشاپ صد وبیست نفر از علاقه مندان و دانشجویان شرکت کردند و در پایان نیز همه آثار توسط دکتر سلطانی (ریاست دانشگاه هنر)، دکتر صادق زاده ( مدیرگروه نقاشی دانشگاه هنر) و دکتر عرب زاده( عضو هیات علمی دانشگاه هنر) داوری شد و به سه نفر برگزیده هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.

عکس و گزارش : منیر طهانی