اختتامیه چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی نقاشی ژکال

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۲ کد : ۲۵۴۳ رویدادهای فرهنگی

اختتامیه چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی نقاشی ژکال با حضور  دکتر اربابی (معاون فرهنگی دانشگاه هنر) ، دکتر صالحی (رئیس دانشکده هنرهای  تجسمی دانشگاه هنر) , دکترصادق زاده (مدیرگروه نقاشی دانشگاه هنر)، دکتر کامرانی ، دکترجمال عرب زاده و هنرمند نقاش معصومه مظفری ، با حضور حامیان این جشنواره روز جمعه مورخ ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ در سالن فارابی دانشگاه هنر برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتراربابی ضمن خوشامدگویی و تقدیر از تیم جشنواره بر تداوم اینگونه جشنواره های دانشجویی اشاره کرد و افزود معاونت فرهنگی دانشگاه هنر حامی و همراه دانشجویان برگزار کننده خواهد بود.
زینب کلاته (دبیر چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی نقاشی ژکال) ضمن عرض خیر مقدم به حضار و مهمانان از مسئولین دانشگاه قدردانی کرد و تاکید کرد, هدف ما در این دوره بررسی هویت دانشجو در دانشگاه بود و همچنین به بخش های جانبی جشنواره که شامل "جایزه طراح جوان" و ورکشاپ استنسیل آرت بود اشاره کرد, در ادامه نیز از همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حمایت ایشان ابراز خرسندی کرد و خواهان ادامه این نوع همکاری شد.
در بخش های بعدی از برگزیده های هر بخش تقدیر و تشکر شد.
و در ادامه نفرات برگزیده و برتر بخش اصلی اعلام شد و جوایز نفیس همراه با لوح تقدیر به ایشان اهدا شد.
در اخر این برنامه کلاته از برگزار کننده گان جشنواره همچنین اساتید و هنرمندان مدعو تشکر و قدردانی کرد.

عکس : منیر طهانی      گزارش : مریم مرشد زاده