فراخوان پروژه تولید فیلم مشترک دانشگاه هنر و دانشگاه فیلم بابلزبرگ کنراد وولف آلمان

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۶ کد : ۳۲۰۲ رویدادهای فرهنگی

Crossroads

Tehran University of Art + Babelsberg Film University

فراخوان پروژه ی تولید فیلم مشترک دانشگاه هنر و دانشگاه فیلم بابلزبرگ کنراد وولف

به این وسیله از دانشجویان کارشناسی رشته ی سینما و کارشناسی ارشد رشته ی انیمیشن دانشکده ی سینما و تئاتر که علاقمند به حضور در این پروژه هستند دعوت می شود تا مدارک لازم را حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه چهاردهم دیماه (1398/10/14) به دفتر مدیریت فرهنگی واقع در چهارراه ولیعصر، کوچه ی بالاور، بن بست دوم، ساختمان شماره  ی 2 معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر تحویل بدهند. شایان توجه جدی است که پس از گذشت این زمان به دلیل کمبود وقت و برنامه ی اجرایی فشرده ی پروژه، هیچ امکانی برای تمدید این فراخوان وجود نخواهد داشت.

شرایط حضور:

1- دانشجویان ایرانی کارشناسی سینما و کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده ی سینما و تئاتر دانشگاه هنر که منع قانونی ای برای خروج از کشور نداشته باشند، می توانند در این پروژه شرکت کنند.

• به دلیل اجرای بخشی از مراحل تولید در کشور آلمان امکان حضور دانشجویان خارجی در این پروژه وجود ندارد.
  • دانشجویان مشمول بایستی شرایط دریافت مجوز خروج از کشور از سازمان نظام وظیفه را داشته باشند.

2- مهارت در گفتگو و نگارش به زبان انگلیسی

3- آمادگی روانی و اخلاقی برای کارکردن در چهارچوب نظم، انضباط و رعایت مقررات اجرایی پروژه.

مدارک مورد نیاز:

1- فرم گواهی وضعیت تحصیل

2- فرم ثبت نام

3- نامه انگیزه ی حضور در پروژه به زبان انگلیسی (لطفا انگیزه ی خود را برای حضور در پروژه با دقت و صداقت در این نامه بیان کنید.)

4- رزومه ( سوابق کاری بایستی با مدارک مستدل همراه باشند. لطفاً فیلم های خود را با فرمت دی وی دی به همراه جلد مناسب و مشخصات کامل ارائه نمایید.)

5- رونوشت کارت دانشجویی، صفحه های گذرنامه، کارت ملی، و صفحه های شناسنامه ...

6- دو قطعه عکس پرسنلی 4x6

6- پوشه ی دکمه دار