برگزاری نشست هم اندیشی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت برنامه و بودجه دانشگاه

۰۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۸ کد : ۳۲۹۵ رویدادهای فرهنگی

به منظور بحث و تبادل نظر در راستای ارتقاء فعالیت های فرهنگی دانشگاه و شناخت اولویت های فرهنگی و ارائه راهکار برای حل مشکلات فرهنگی، جلسه هم اندیشی روز سه شنبه یکم بهمن 1398 در محل معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور جمعی از کارکنان، معاون فرهنگی و همکاران حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه تشکیل شد، شرکت کنندگان دیدگاه های خود را درباره امور فرهنگی دانشگاه مطرح کردند. تلاش برای ایجاد فضای همدلی بیشتر، برخورد محترمانه با یکدیگر، اجرای عدالت ، پیشنهاد موضوعات کارگاه های فرهنگی، توجه بیشتر به آداب حضور در دانشگاه و بحث عفاف و حجاب، توجه بیشتر به نماز جماعت و . . . از جمله مطالبی بود که در این نشست مطرح شد.

ضمنا معاون فرهنگی از همه کارکنان دانشگاه تقاضا کرد تا پیشنهادات خود را برای ارتقاء فرهنگی دانشگاه به این حوزه ارائه کنند.