مجله سینماتوگراف به شکل مجازی منتشر شد

۱۶ تیر ۱۳۹۹ | ۰۰:۲۵ کد : ۳۶۲۴ رویدادهای فرهنگی

مجله سینماتوگراف، نشریه دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر، به شکل مجازی منتشر شد.
پریسا جباری سردبیر مجله سینماتوگراف دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر درباره انتشار این مجله گفت: اولین شماره‌ی دوره سوم مجله سینماتوگراف، نشریه دانشکده سینما و تئاتر با رویکرد بررسی فیلم کوتاه و گفت گوهای تخصصی‌ با دیگر دانشجویانی که مشغول یا دست‌اندرکار حوزه فیلم کوتاه‌اند در فضای مجازی منتشر شد.
وی در ادامه افزود: مطالبی که در این شماره‌ چاپ شد شامل؛ مقالاتی پیرامون داستان‌پردازی و ساختار در فیلم کوتاه، یادداشت مرتبط در همین زمینه، پرونده‌ی کوچکی درباره سه فیلم اپیزودیک (که هریک شامل چند فیلم کوتاه‌اند)، بررسی فیلم‌های سی‌ و ‌ششمین جشنواره‌ی فیلم کوتاه تهران و نقد چند فیلم است.
گفتنی است: سینماتوگراف برای آن دسته مخاطبانی است که به جستجوی نگاهی تخصصی و ساختاری به فیلم کوتاه‌ می پردازند.

برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید:

/file/download/news/1593978280-cinematograph.pdf