آخرین مهلت ثبت نام در سیزدهمین جشنواره حرکت دانشجویی

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۳ کد : ۳۹۶۴ رویدادهای فرهنگی

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان است. این جشنواره، به‌صورت سالانه و با سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی و با همکاری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور و حمایت و مشارکت نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی برگزار می شود.

راهبرد اصلی اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این دوره، تاکید بر اقتصاد دانش‌بنیان و مقاومتی و جهت‌گیری فعالیت انجمن‌های علمی حول وضعیت کنونی جهان پس از شیوع ویروس کرونا است. بر این اساس دستورالعمل دوره سیزدهم جشنواره تهیه، تنظیم و اجرا می‌شود.

دانلود متن دستورالعمل اجرایی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

به اطلاع می رساند آخرین مهلت ثبت نام و ارسال اثر در جشنواره 20 دی ماه 1399 است. لذا دانشجویان علاقمند به شرکت در جشنواره می توانند جهت کسب آگاهی بیشتر با شماره همراه 09031507980 تماس گرفته و یا برای ارسال آثار از طریق سامانه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر اقدام کنند.

نشانی سامانه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر https://negarestan.art.ac.ir/

نام کاربری ورود به سامانه: شماره دانشجویی