برگزاری انتخابات انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و تشکل های دانشجویی در دی ماه ۹۹

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۸ کد : ۳۹۸۷ رویدادهای فرهنگی

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، مقدمات مراحل اجرایی انتخابات انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و تشکل های دانشجویی که به دلیل گسترش پاندمی، عدم امکان برگزاری انتخابات به شکل حضوری، حفظ سلامتی دانشجویان و افزایش مشارکت آنان به تعویق افتاده بود، در دی ماه اجرا خواهد شد.

در سامانه نگارستان، شرایط لازم برای انتخابات انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و تشکل های دانشجویی به شکل مجازی و با رعایت شرایط آیین نامه مصوب انتخابات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مهیا شده است.

لذا از تمام دانشجویان علاقمند به عضویت و شرکت در مجمع انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و تشکل های دانشجویی خواهشمند است ضمن تکمیل بخش علاقمندی های پروفایل خود در سامانه به نشانی https://negarestan.art.ac.ir، با عضویت در انجمن، کانون یا تشکل موردنظر خود مراحل فوق را آغاز کنند. دانشجویان می توانند با مراجعه به بخش آیین نامه ها در سامانه نگارستان با قوانین حضور در تشکل های علمی و فرهنگی آشنا شوند.

به اطلاع می‌رساند نام کاربری دانشجویان؛ شماره دانشجویی و رمز ورود برای هر دانشجو، کد ملی شخص می‌باشد.

همچنین جهت کسب آگاهی بیشتر و رفع اشکال ورود از طریق پیام واتساپی به شماره 09031507980 اطلاع رسانی فرمایید.