با حضور رئیس دانشگاه هنر نمایشگاه جشنواره رویش دانشگاه هنر افتتاح شد

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۹ کد : ۴۱۶۰ رویدادهای فرهنگی

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر، صبح روز شنبه 16 اسفندماه 99، نمایشگاه جشنواره رویش دانشگاه هنر با هدف معرفی دستاوردها و توانمندی های فرهنگی و هنری فردی و گروهی و توانمندی های دانشجویان و نیز نوعی ارزیابی فعالیت های فرهنگی و هنری دانشجویان و در راستای هماهنگی با نهمین جشنواره رویش وزارت علوم، با حضور سید حسن سلطانی رییس دانشگاه هنر افتتاح شد.

شایان ذکر است ۳۳۱ اثر از ۱۶۰ هنرمند از میان دانشجویان دانشگاه هنر در بخش های هنرهای تجسمی، هنرهای کاربردی، سینما، تأتر و انیمیشن، موسیقی به ثبت رسید.

علاقه مندان می توانند برای بازدید از این نمایشگاه بصورت محدود و با رعایت پروتکل های بهداشتی از امروز 16 اسفندماه تا 20 اسفندماه به محل نگارخانه هنر واقع در خ انقلاب، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، پلاک 4، ساختمان معاونت فرهنگی دانشگاه هنر با هماهنگی قبلی (تماس با شماره 09031507980) مراجعه نمایند.