اطلاعیه شماره ۶ معاونت فرهنگی و اجتماعی درخصوص انتخابات انجمن های علمی و کانون های فرهنگی

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۰:۳۰ کد : ۴۱۷۳ رویدادهای فرهنگی

ضمن تشکر از مشارکت گروهی از دانشجویان در مراحل انتخابات انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه هنر، به اطلاع می رساند انتخابات موضوعه به دلایل زیر به هفته آینده موکول خواهد شد:

‍۱. به حد نصاب نرسیدن کاندیداهای شورای مرکزی

۲. به حد نصاب نرسیدن اعضای مجمع

۳. درخواست مدیران گروه های آموزشی و رؤسای دانشکده های مربوطه جهت ایجاد امکان مشارکت بیشتر برای دانشجویان به مدت یک هفته

لذا با توجه به دلایل فوق، فرآیند عضوگیری مجمع و کاندیداتوری شورای مرکزی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی به مدت یک هفته تمدید خواهد شد.

از این رو انتخابات انجمن ها و کانون هایی که در مدت زمان معین شده نسبت به تکمیل اعضای مجمع و کاندیداهای آن به حد نصاب قانونی برسد در تاریخ چهارشنبه ۲۷ اسفندماه ۹۹ صورت خواهد پذیرفت.

درخصوص انجام مرحله نهایی انتخابات انجمن ها و کانون هایی که در این مدت زمان شرایط قانونی را نداشته باشند، فروردین ماه ۱۴۰۰ تصمیم گیری خواهد شد.

دانشجویان محترم می توانند جهت ثبت عضویت یا کاندیداتوری اعضای شورای مرکزی انجمن یا کانون موردنظر حداکثر تا پایان ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۹ از طریق سامانه نگارستان اقدام کنند.

متقاضیان همچنین می توانند جهت کسب آگاهی بیشتر با شماره همراه ۰۹۰۳۱۵۰۷۹۸۰  ارتباط برقرار کنند.