اطلاعیه شماره ۱۱ معاونت فرهنگی و اجتماعی درخصوص فعالیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان علیرغم حضور در وضعیت مرخصی تحصیلی

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۹ کد : ۴۲۷۲ رویدادهای فرهنگی

اطلاعیه شماره 11 معاونت فرهنگی و اجتماعی درخصوص دانشجویان علاقمند به فعالیت فرهنگی و اجتماعی در انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه هنر علیرغم حضور در وضعیت مرخصی تحصیلی

با توجه به استقبال گروهی از دانشجویان دارای وضعیت مرخصی تحصیلی که علاقمند به فعالیت فرهنگی و اجتماعی در انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه هنر هستند، شرایط حضور در سامانه نگارستان به صورت استثناء در نیمسال تحصیلی جاری (عدم برگزاری کلاس های حضوری) برای این گروه نیز مهیا می باشد.

به اطلاع می رساند شرایط عضویت دانشجویان نامبرده تنها در مجمع انجمن مهیا است و این دسته از دانشجویان نمی توانند کاندیدای شورای مرکزی و یا عضو اصلی انجمن علمی باشند.

دانشجویان نامبرده علاوه بر استفاده از امکانات سامانه یکپارچه نگارستان می توانند برای عضویت در مجمع انجمن علمی با مراجعه به نشانی https://negarestan.art.ac.ir/  پس از طی فرآیند اعتبارسنجی و تکمیل فرم علاقمندی ها در پروفایل خود، در قسمت انجمن علمی یا کانون فرهنگی عضویت خود را ثبت کنند.

شماره واتساپی 09031507980 جهت راهنمایی و رفع مشکلات احتمالی سامانه در مراحل مختلف کاربری سامانه پاسخگوی دانشجویان است.