انجمن علمی ادبیات نمایشی دانشگاه هنر برگزار کرد: وبینار دوزبانه‌ی «جهان مکتوب - جهان درام» با مارتین پوکنر

۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۳ کد : ۴۳۲۷ رویدادهای فرهنگی

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر، وبینار بین المللی «جهان مکتوب جهان درام» توسط انجمن علمی ادبیات نمایشی برگزار شد.

این انجمن که به‌تازگی اعضای جدید مجمع مرکزی خود را معرفی است، به عنوان اولین فعالیت رسمی خود در سال ۱۴۰۰، از پروفسور مارتین پوکنر، فیلسوف، منتقد ادبی، استاد دانشگاه هاروارد و نویسنده‌ی کتاب‌های معروف و پرطرفدار «جهان مکتوب» و «تئاتر ایده‌ها» جهت برگزاری این وبینار دعوت کرد. در این نشست دوزبانه‌ی دوساعته، پوکنر به سخنرانی پیرامون کتاب‌های خود و نیز نظریات شخصی اش حول موضوع درام پرداخت.

پوکنر، در سال‌های فعالیت خود توانسته‌ پژوهش‌های بسیار مهمی در حیطه‌‌ی فلسفه و ادبیات تطبیقی انجام دهد و جزو مطرح‌ترین استادان در حوزه های نامبرده است.

این وبنیار طی هماهنگی و مشورت اعضای انجمن با دکتر بهرام جلالی پور (استاد مشاور انجمن) و احسان زیورعالم برنامه ریزی و در دهم خرداد 1400 به صورت مجازی برگزار  شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر، درخصوص نشست ها و برنامه های آتی انجمن می توانند به پیج اینستاگرام یا کانال تلگرام انجمن به آدرسdl_tua@ مراجعه کنند.