راهیبابی سه نشریه دانشجویی دانشگاه هنر به مرحله نهایی داوری جشنواره تیتر

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۷ کد : ۴۳۸۲ رویدادهای فرهنگی
نشریات دانشجویی کالوتیپ،‌ سرایش و سینماتوگراف به مرحله نهایی جشنواره ملی تیتر راه یافتند.

پس از طی مراحل مختلف داوری دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی تیتر که حدود شش ماه به طول انجامید، سه نشریه دانشجویی دانشگاه هنر از میان 28000  «نشریه و اثر رسانه ای» رسیده به دبیرخانه جشنواره،‌ به مرحله نهایی داوری راه یافت.

نشریه کالوتایپ، نشریه سرایش و نشریه سینماتوگراف، سه نشریه دانشجویی که به ترتیب مربوط به انجمن های علمی عکاسی، موسیقی و سینما در دانشگاه هنر هستند، موفق شدند از میان نشریات دانشجویی دیگر به مرحله نهایی داوری راه پیدا کنند.

مراسم اختتامیه این جشنواره ملی قرار است 17 و 18 مردادماه 1400 همزمان با روز خبرنگار با رعایت پروتکل های بهداشتی و حضور تعداد محدودی از مسئولان و برگزیدگان در وزارت بهداشت برگزار شود.

امید است با پشتیبانی، تقویت و حمایت از ایجاد فضای مناسب برای توسعه و گسترش فعالیت های نشریات دانشجویی در دانشگاه هنر باز هم شاهد موفقیت دانشجویان دانشگاه در رقابت های ملی و بین المللی دانشجویی باشیم.