جلسه هم اندیشی دانشجویان تجسمی، به میزبانی رشته طراحی گرافیک

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۲:۲۱ کد : ۴۳۸۳ رویدادهای فرهنگی

گزارش برگزاری نشست هم اندیشی دانشجویان تجسمی
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، انجمن علمی طراحی گرافیک و انجمن علمی نقاشی دانشگاه هنر در جهت ایجاد آشنایی و صحبت بین تمامی دانشجویان تجسمی، جلسه هم اندیشی ای را در روز جمعه 25 تیرماه 1400، ساعت 18 برگزار کردند، این جلسه که با همراهی جمع کثیری از دانشجویان، فارغ التحصیلان و علاقمندان به رشته گرافیک و دانشگاه هنر در سرور دیسکورد انجمن علمی طراحی گرافیک به صورت مجازی برگزار شد بازخوردهای مثبت و مفیدی داشت.

نشست های هم اندیشی دانشجویان تجسمی به میزبانی رشته طراحی گرافیک دومین نشست از سلسله نشست های هم اندیشی دانشجویان تجسمی بود که در این تاریخ برگزار گردید. نشست اول در تاریخ 20 خردادماه توسط انجمن علمی نقاشی برگزار شده بود.

این برنامه تلاش داشت با همراهی دانشجویان به مسائل بنیادینی بپردازد که دانشجویان با آن روبرو هستند. دانشجویان و علاقمندان حاضر در برنامه پس از مطرح شدن موضوعاتی که در زیر به آنها اشاره شده است، نظرات خود را بیان داشته و در مسیر برنامه پیش می‌رفتند.

موضوعاتی که در این نشست مطرح و در مورد آن صحبت شده به شرح زیر است

طراحی گرافیک به مثابه منبع تأمین معاش
جایگاه علایق شخصی در طراحی گرافیک
جایگاه استعداد و مهارت در طراحی گرافیک
بازار کار و آینده شغلی رشته ارتباط تصویری
هزینه‌هایی که در قبال انتخاب رشته و شغل آینده خود باید پرداخت کنید (مادی و معنوی)

در پایان برنامه نیز با اختصاص دادن قسمتی از وقت در مورد ماهیت انجمن های علمی و نحوه بهره بردن از آن صحبت شد.

طبق قرار قبلی، جلسه هم اندیشی دانشجویان تجسمی بعدی در ماه آینده به میزبانی رشته عکاسی برگزار خواهد شد.

آدرس اینستاگرام انجمن علمی طراحی گرافیک دانشگاه هنر

@graphic.design.ua