انجمن علمی ادبیات نمایشی برگزار می کند:

"سیری در سنت های اجرایی در ایران" با ویلیام بیمن؛ انسان شناس، استاد دانشگاه مینه سوتا و پژوهشگر تأتر

۰۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۱:۳۹ کد : ۴۳۸۶ رویدادهای فرهنگی

انجمن علمی ادبیات نمایشی که چندی پیش با اعضای شورای مرکزی جدید خود برنامه های خود را از سر گرفت پس از برگزاری نشست با مارتین پوکنر، در نظر دارد دومین نشست خود با ویلیام بیمن برگزار کند.

ویلیام بیمن (William O. Beeman) نویسنده، بازیگر، پژوهشگر خاورمیانه و استاد انسان‌شناسی در دانشگاه مینه‌سوتای آمریکاست. وی سال‌ها استاد مردم‌شناسی، تئاتر، گفتار و رقص؛ و مطالعات آسیای شرقی در دانشگاه براون بود. وی در منهتن، کانزاس متولد شد. بیمن به عنوان یک انسان‌شناس زبانی در دانشگاه وسلیان آموزش دید و در سال ۱۹۷۶ دکترای خود را از دانشگاه شیکاگو دریافت کرد.

این نشست جمعه، هشتم مرداد 1400 از ساعت 19:00 تا 21:00 از طریق برنامه اسکایپ برگزار خواهد شد.

علاقمندان به شرکت در نشست با توجه به محدودیت ظرفیت، می توانند به dl_tu پیام دهند.

شرکت در این نشست رایگان است.