برگزاری نخستین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه هنر توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی

۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۹ کد : ۴۴۴۲ رویدادهای فرهنگی

از مهمترین مسائل طرح شده در این جلسه رسیدگی به وضعیت حمایت و چگونگی چاپ نشریات دانشجویی و  همچنین موافقت با آغاز فعالیت نشریه آوانسن به عنوان نشریه دانشجویی در حوزه طراحی صحنه، به صاحب‌امتیازی و مدیرمسئولی پوریا رحیمی است. جلسات کمیته ناظر بر اساس ضوابط حداقل یکبار در ماه و بر اساس درخواست‌های رسیده برگزار خواهد شد.

دکتر مجید صالحی، حجت‌الاسلام و المسلمین دارابی، دکتر بهرام جلالی پور، دکتر امیر مازیار، دکتر علیرضا پورشبانان، دکتر مجید شیخ انصاری، مهدی محسن زاده، شکیب مجیدی و همچنین به عنوان اعضای اصلی این کمیته منصوب شده‌اند.

از دانشجویان و اعضای هیأت علمی علاقمند به فعالیت در حوزه نشر دانشگاهی دعوت می شود درخواست‌های خود را با توجه به آیین‌نامه نشریات دانشگاهی موجود در بخش آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های سامانه نگارستان به نشانی https://negarestan.art.ac.ir از طریق همین سامانه و یا اتوماسیون اداری به معاونت فرهنگی و اجتماعی جهت طرح در کمیته ارسال نمایند.