معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم راه اندازی کرد:

سامانه آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی ویژه آموزش مهارت‌های زندگی به دانشجویان

۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۹:۵۵ کد : ۴۴۵۰ رویدادهای فرهنگی
سامانه آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی ویژه آموزش مهارت‌های زندگی باهدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد آغاز بکار کرد. معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در راستای انعقاد تفاهم نامه جدید با ستاد مبارزه با مواد مخدرو فعالیت سامانه آموزش مجازی یاریگران زندگی ویژه مهارت های زندگی با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی آغاز راه راه اندازی کرد.

محتوای مورد نیاز برای ۷ عنوان آموزشی در سال جاری تولید شده است. در این سامانه تلاش شده تا محتوای آموزشی متناسب با دانش تخصصی روز با بهره‌گیری از ابزارهای متنوعی همچون فیلم، انیمیشن، موشن گرافیک و متن در دسترس مخاطبان قرار گیرد.

دوره‌ها با عناوین اعتیادشناسی، تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد،‌ مهارت حل‌مسأله، دوره خودشناسی (خودآگاهی)، دوره‌های مهارت‌های ارتباطی، مدیریت ارتباط با دیگران و مدیریت هیجانات به صورت رایگان از طریق سامانه نامبرده به نشانی https://lhlms.ir/ در اختیار دانشجویان قرار دارد.