جلسه تدوین، ساماندهی و بررسی موانع موجود در مسائل حقوقی فعالیت های دانشجویی

۳۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۵ کد : ۴۵۵۲ رویدادهای فرهنگی
پیرو درخواست دانشجویان فعال در انجمن های علمی و تشکل های فرهنگی دانشگاه و اساتید محترم مشاور در خصوص ارائه راهکار، ساماندهی و بررسی موانع موجود در قراردادهای حقوقی و مسایل مالی مربوط به فعالیت های دانشجویی؛ جلسه ای با این موضوع روز چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۰ در سالن پژوهشکده پردیس باغ ملی دانشگاه هنر برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی، مدیر تشکل های علمی و فرهنگی مدیر مالی، مدیر حقوقی، مدیر مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه، دو تن از استادان مشاور انجمن های علمی و کارشناسان حوزه فرهنگی و اجتماعی تشکیل شد، مشکلات و موانع موجود بر سر راه امور اجرایی انجمن های علمی و تشکل های فرهنگی بررسی گردید.

در پایان جلسه مقرر شد بخش های مختلف دانشگاه از جمله امور مالی، حقوقی و مرکز آموزش های آزاد ومجازی با ارائه راهکارهایی در راستای تسهیل فرآیند انجام امور برگزاری برنامه های مختلف علمی و فرهنگی دانشجویی از جمله برگزاری کارگاه های تخصصی، دعوت از استادان و ... معاونت فرهنگی و اجتماعی را همراهی کنند.