برگزاری جلسه هماهنگی انتخابات سراسری انجمن‌های علمی دانشجویان

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۴ کد : ۴۸۵۵ رویدادهای فرهنگی
با حضور دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه هنر و مسئولان معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد:

جلسه هماهنگی برگزاری انتخابات سراسری انجمن‌های علمی دانشجویان سال تحصیلی 1402-1401
با توجه اتمام دوره فعالیت یکساله انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه هنر و فرا رسیدن ایام تقویمی انتخابات سالانه انجمن های علمی دانشجویی سراسر کشور، جلسه هماهنگی جهت برگزاری هرچه بهتر انتخابات در خردادماه 1401 برگزار شد.

در این جلسه که چهارشنبه 31 اردیبهشت برگزار شد، دبیران انجمن های علمی درخصوص تقویم پیشنهادی برگزاری انتخابات و راهکارهای جذب حداکثری دانشجویان در فعالیت های انجمنی با مسئولان معاونت فرهنگی و اجتماعی گفتگو کردند.
طبق تقویم پیشنهادی اکثریت دبیران و با در نظر گرفتن تقویم کشوری این رویداد، قرار شد نخستین مرحله از انتخابات انجمن هایی که تعداد کاندیداهای آن به حدنصاب رسیده است، در 17 خرداد 1401 برگزار شود.
دانشجویان علاقمند جهت شرکت در انتخابات و ارسال رأی به کاندیدای موردنظر، می توانند با ورود به سامانه نگارستان و طی مراحل اعتبارسنجی و عضویت در مجمع انجمن علمی مربوط به رشته خود در اینخصوص اقدام کنند.

سامانه یکپارچه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر
نام کاربری: شماره دانشجویی
رمز ورود: کدملی (بدون صفرهای ابتدای کدملی)