انتخاب سینا همتی، عضو انجمن علمی دانشجویی شهرسازی، به عنوان عضو اصلی شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی معماری، مرمت و شهرسازی ایران

۰۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۲:۲۸ کد : ۴۹۷۷ رویدادهای فرهنگی

اتحادیه‌های علمی دانشجویی متشکل از انجمن‌های علمی دانشجویی حوزه‌های علمی و تخصصی مرتبط در سراسر کشور است؛ که تشکیلاتی بین دانشگاهی است.

دبیران مجمع دانشگاه‌ها و دبیران اتحادیه‌ها با هماهنگی ادارۀ کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت بررسی مسائل و مشکلات عمومی انجمن‌ها و اتحادیه‌ها، انتقال تجربیات، برنامه‌ریزی جهت طرح‌ها، برنامه‌ها و جشنواره‌های مشترک، راه‌اندازی اتحادیه‌های جدید و تقویت اتحادیه‌های موجود به صورت سالانه تشکیل جلسه خواهند داد.

انتخابات اتحادیه معماری، مرمت و شهرسازی طی سلسله برنامه های گروهی با حضور نمایندگان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌ها در تاریخ یکم و دوم شهریور 1401 به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.

پس از برگزاری این انتخابات، آقای سینا همتی عضو انجمن علمی شهرسازی از میان 48 نماینده دانشجویی معماری، شهرسازی و مرمت به عنوان عضو اصلی شورای مرکزی اتحادیه نامبرده انتخاب شد.

نمایندگان دانشجویی انجمن های علمی مرمت، مطالعات معماری و معماری و انرژی، به ترتیب محمدرضا پهلوان زاده،‌ محمدرضا کریم پور ضیا و پریسا نجفیان از دیگر شرکت کنندگان در این برنامه از سوی دانشگاه هنر بودند.

امید است با ایجاد فضای ارتباطی میان انجمن های علمی دانشجویی با انجمن های دیگر دانشگاه ها، زمینه فعالیت‌های بینادانشگاهی در راستای ارتقای رویدادهای علمی دانشجویان ایجاد شود.