معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری دفتر طرح و برنامه دانشگاه برگزار کرد:

سلسله کارگاه های فرهنگ و سازمان

کارگاه نخست؛ اخلاق و هنر
۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۴ کد : ۵۱۴۷ رویدادهای فرهنگی
از دیدگاه متفکران علوم انسانی، نسبت میان هنر و اخلاق آنچنان محکم و با اهمیت است که هر دو با دستاوردهای یکسان در زندگی انسان نقش حیاتی دارند. اخلاق به هماهنگی رفتار و ایجاد نظام رفتاری مناسب در میان انسان ها، روابط و ابعاد زندگی آنها جلوه می کند و هنر نیز با تمرکز بر برجستگی وجه زیبایی شناسانه زندگی، در تبدیل ایده به کنش، نقشی چشمگیر دارد.

اخلاقیاتِ مسئولان و کارکنان یک سازمان، موجب حیات و رشد آن مجموعه می شوند. رفتار اخلاقی در حین انجام فعالیت های شغلی اعضای یک مجموعه، اخلاق سازمانی آن مجموعه را شکل می دهد. این مفهوم نشاندهنده این موضوع است که رواج رفتار مثبت و یا رفتار منفی در یک سازمان تا چه میزانی در سرنوشت یک سازمان نقش حیاتی دارد.

با توجه به اهمیت ماهیت اخلاقی افراد در سازمان، معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری دفتر طرح و برنامه اقدام به برگزاری سلسله کارگاه های فرهنگ و سازمان، کرد.

نخستین کارگاه از این مجموعه، با عنوان اخلاق و هنر با تدریس آقای دکتر اسماعیل بنی اردلان روز دوشنبه 28 آذر 1401 از ساعت 13 تا 15 در نگارخانه هنر با حضور کارکنان دانشگاه برگزار شد.