فراخوان حضور دانشجویان عضو انجمن های علمی در نمایشگاه بین المللی صنعت گردشگری و صنایع وابسته

۲۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۲ کد : ۵۱۹۸ رویدادهای فرهنگی
شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۱ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران با حضور کلیه دست اندرکاران و فعالان این صنعت برگزار می گردد.

به اطلاع دانشجویان محترم عضو انجمن‌های علمی می‌رساند با توجه به برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت گردشگری و صنایع وابسته، از تاریخ 18 تا 21 بهمن 1401 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، غرفه ای در حدود 100 متر به وزارت علوم اختصاص یافته است.

از این رو از دانشجویان علاقمند به حضور و نمایش آثار هنری خود در حوزه های صنایع دستی، هنر بومی، نمایش‌های آئینی و سنتی، موسیقی محلی، عکاسی گردشگری و بومگردی، نقاشی ایرانی و ... دعوت می‌شود تا با حضور در نمایشگاه فوق از فرصت معرفی حوزه فعالیت خود در سطح بین المللی استفاده کنند.

دانشجویان متقاضی حضور در نمایشگاه، می‌توانند با کارشناس مربوطه به شماره تماس 09031507980 و یا 02166477859 (خانم قزللو) تماصل حاصل فرمایند.