معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار می کند:

رویش اندیشه های نو در هنر بومی ایران

نمایش گزیده ای از آثار حوزه صنایع دستی و گردشگری دانشجویان دانشگاه هنر در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته
۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۵ کد : ۵۲۶۷ رویدادهای فرهنگی
دانشجویان دانشگاه هنر با حضور فعال در غرفه دانشگاه هنر گزیده ای از آثار هنری خود را در حوزه صنایع دستی، گردشگری و هنر بومی ایران به نمایش می گذارند.

پیرو برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته و حضور دانشجویان دانشگاه‌های دارای رشته‌های تحصیلی مرتبط با موضوع نمایشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی طی ارسال فراخوانی از دانشجویان برای حضور در نمایشگاه دعوت به عمل آورد.

غرفه دانشگاه هنر در این نمایشگاه که از روز 18 تا 21 بهمن 1401 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ایران برپاست،‌ در سالن 41 پذیرای میهمانان و بازدیدکنندگان می‌باشد.

جهت هماهنگی و کسب آگاهی بیشتر می توانید با شماره همراه 09031507980 در تماس باشید.