جلسه رسمی شورای سیاستگذاری نوزدهمین جشنواره نهال برگزار شد

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۵ کد : ۵۳۵۷ رویدادهای فرهنگی

نشست رسمی شورای سیاست‌گذاری جشنوارۀ نهال با حضور آقای دکتر مجید صالحی معاونت فرهنگی دانشگاه هنر، آقای دکتر سید علیرضا گلپایگانی ریاست دانشکدۀ سینما و تئاتر دانشگاه هنر، آقای داریوش اسماعیلی مدیریت گروه سینما، آقای دکتر مجید شیخ انصاری مسئول تشکل‌های دانشجویی، خانم خاطره روزبهانی کارشناس جشنواره‌ها و نشریات، خانم منیره امانی دبیر منتخب نوزدهمین جشنواره نهال، آقای عارف حیدری دبیر هجدهمین دوره نهال و آقای محمد معین امینی دبیر انجمن علمی سینما در تاریخ شنبه ۲۶ فروردین ماه برگزار شد.

عناوین مطرح شده در این جلسه به قرار زیر بودند:

1. راه‌اندازی دبیرخانه جشنواره و شروع به کار تیم نهال نوزده.
  2. ارائۀ برآورد مالی و زمانی برگزاری جشنواره توسط دبیر جشنواره
  3. بررسی مسائل موجود در رفع نواقص سالن فارابی جهت برگزاری جشنواره
  4. بروزرسانی آیین نامه جشنوارۀ نهال توسط انجمن علمی مطابق آیین‌ نامۀ مصوب وزارت علوم
  5. مستند سازی و ارائۀ گزارش عملکرد جشنواره به معاونت فرهنگی توسط دبیرخانه جشنواره