اطلاعیه شماره ۳۰ معاونت فرهنگی و اجتماعی: ابلاغ آیین نامه و شیوه نامه برگزاری کرسی های آزاداندیشی دانشجویان

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۲:۵۱ کد : ۵۴۴۷ رویدادهای فرهنگی
آیین نامه و شیوه نامه برگزاری کرسی های آزاد اندیشی دانشجویان از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ابلاغ شد.

کرسی آزاد اندیشی نشستی است که در آن به صورت آزاد نظامند، محترمانه،عقلانی، منطقی و شجاعانه، در باب موضوعی معین و از پیش اعلام شده، به اظهار نظر، پرسش و پاسخ عمیق، گفتگو ، تبادل و تضارب آراء، همراه با استدلال و ارائه مستندات پرداخته  می شود.

علاقمندان به برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، طبق آئین نامه مصوب کرسی های آزاداندیشی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، می توانند درخواستهای خود را به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارسال نمایند .

جهت اطلاع از مفاد آئین نامه مذکور و شیوه نامه برگزاری کرسی ها  اینجا را کلیک کنید.

شماره تماس :66477857  یا   66477894