جشنواره ملی گوهرشاد با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقـات و فنـاوری و در قـالب هـای مختلف، با محوریت موضوع عفاف وحجاب

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۴ کد : ۵۴۸۹ رویدادهای فرهنگی

اصل پوشش و پذیرش آن موضوعی است که با تاریخ و هویت ما گره خورده است. تصویر زنان برای دوره های هزاره ی قبل از میالد در موزه های تاریخی نشان می دهد، زن ایرانی همواره رسمیت عفیفانه ای داشته است و لزوم رعایت حجاب و پاسداری از مرزهای عفت و حیا برای یک زندگی سالم، بانشاط و متعالی، یکی از واجبات دین اسالم است.حجاب همواره مانند تاجی بر سر دختران و زنان ایرانی می درخشد که اگر این باور و اعتقاد قلبی از سنین کودکی و نوجوانی در فرزندان نهادینه شود رعایت امر پوشش اسالمی در بزرگسالی صد البته آسان تر و با تمایل عمیق تر خواهد بود.موضوع حجاب و عفاف با تاروپود فکری جامعه ایرانی آمیخته شده اما دشمنان انقالب سعی می کنند با تقلیل این موضوع مهم هویتی، به یک مسئله سیاسی و ایجاد دو قطبی اجتماعی بین تفکر و انتخاب نوع پوشش زنان ایرانی، گسست ایجاد کنند و در فضای رسانه ای و ع رصه های مجازی، دانش آموزان را به سمت الگوبرداری از هنجارشکنان سوق دهند.نهاد آموزش عالی و دستگاه ها و مجموعه های مرتبط با آن، به عنوان پرچمدار ارتباط با فرزندان این مرز و بوم در جوانی نقش مهمی در ایجاد باورمندی نسبت به حجاب دارند.طرح پیش رو، یک جشنواره دانشجویی در سطح ملی است که در قالب های مختلف با محوریت موضوع عفاف و حجاب و با رویکرد رقابتی در شاخه های هنری و جذب ایده های خالقانه و اثرگذاری فراگیر رسانه ای – مجازی، برگزار می شود.