«مهارتهای مدیریت ارتباطات درخانواده»

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۷ کد : ۵۵۰۲ رویدادهای فرهنگی
شورای فرهنگی واجتمـاعی زنـان وخـانواده شورای عـالی انقلاب فرهنگی در راسـتای واکـاوی راهکارهای مؤثر بر ارتقـای فرهنـگ عمومی جامعه و افزایش مهارتهای ارتباطی افراد درخانواده و اجتماع، اقـدام به تهیه مجموعه کارگاههای آموزشی شناخت برتر با موضوع «مهارتهای مدیریت ارتباطات درخانواده» در قالب لوح فشرده و کتابچه نموده است.

شـورای فرهنگی اجتمـاعی زنـان وخـانواده شورای عـالی انقلاب فرهنگی در راسـتای واکـاوی راهکارهای مؤثر بر ارتقـای فرهنـگ عمومی جامعه و افزایش مهارتهای ارتباطی افراد درخانواده و اجتماع، اقـدام به تهیه مجموعه کارگاههای آموزشی شناخت برتر با موضوع «مهارتهای مدیریت ارتباطات درخانواده» در قالب لوح فشرده و کتابچه نموده است. این مجموعه میتوانـد به صورت آموزشهای دورهای مجازی در اختیار گروههای داوطلب از جمله اساتیـد، دانشـجویان و کارکنـان  دانشـگاهها قرار گیرد. به همین منظور همکاران گرامی می توانند جهـت تهیه این مجمـوعه با شورای فرهنگی اجتمـاعی زنـان و خانواده  بـا شـماره تلفن:(66464920-021) تماس حاصل نمایند.