برگزاری نخستین کارگاه نوزدهمین دوره جشنواره‌ی نهال

کارگاه «صید ماهی بزرگ» با حضور آرین وزیردفتری و با موضوع ایده‌پردازی فیلم کوتاه برگزار شد

۲۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۱ کد : ۵۵۱۵ رویدادهای فرهنگی

وزیردفتری در طول این کارگاه در ۵ حوزه‌ی «متن، زیرمتن، فرم اجرایی، معیارهای قضاوت درباره‌ی اید‌ه‌ها و عادت‌هایی برای ایده‌پردازی» صحبت کرد. در بخش اول کارگاه به توضیح مفهوم ایده، روش‌های تبدیل ایده به لاگ‌لاین، و بررسی هرکدام از این موارد در فیلم‌های کوتاه مختلف پرداخته شد.بخش دوم کارگاه نیز به گفت‌وگو درباره‌ی متن و زیرمتن، چگونگی دسته‌بندی سوژه‌ها و قضاوت ایده‌ها، و توصیه‌ی عاداتی برای ایده‌پردازی گذشت.

این کارگاه با حضور بیش از ۱۵۰ دانشجو و در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ از ساعت ۱۶ در دانشکده‌ی سینما و تئاتر دانشگاه هنر برگزار شد. جشنواره‌ی بین‌المللی نهال هر ساله در تیر ماه برگزار می‌شود که در آن فیلم‌های کوتاه ساخته شده توسط دانشجویان به نمایش در آمده و مورد رقابت قرار می‌گیرند.