فراخوان جذب دانشجو کنشگر جهاد (جهاد تبیین)

۰۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۲ کد : ۵۵۶۰ رویدادهای فرهنگی
فراخوان جذب دانشجو کنشگر جهاد (جهاد تبیین) ویژه دانشجویان با شعار (جهاد تبیین کلان، راهبر اسلامی دانشگاهیان) با هدف توان افزایی کنشگری بصیرت افزایی و گفتمان سازی انقلابی از سوی مرکز امور زمان و خانواده ریاست جمهوری و دانشگاه شهید بهشتی منتشر شد.

فراخوان جذب دانشجو کنشگر جهاد (جهاد تبیین) ویژه دانشجویان با شعار (جهاد تبیین کلان، راهبر اسلامی دانشگاهیان) با هدف توان افزایی کنشگری بصیرت افزایی و گفتمان سازی انقلابی از سوی مرکز امور زمان و خانواده ریاست جمهوری و دانشگاه شهید بهشتی منتشر شد.

مهلت ثبت نام تا 6 تیر 1402

شرایط جذب:

• علاقمند به یادگیری تبیین و گفتمان مواضع انقلاب اسلامی،
  • دارای سعه صدر و تاب آوری بالا،
  • خوش بیان و دارای تحلیل قوی،
  • واقف به ماموریت ها و ولایتمدار،
  • گذراندن طرح ولایت یا حامیم،
  • دانشجو یا دانش آموخته کارشناسی کارشناسی ارشد یا دکتری

دوره‌ها به صورت مجازی از ۱۲ تیر لغایت ۳۱ مرداد همراه با ارائه گواهی رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها می‌باشد.

• علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به معاونت فرهنگی دانشگاههای خود مراجعه نمایند.
  • شماره ی تماس دبیر خانه جهاد تبین: ۲۹۹۰۲۶۶۰-۰۲۱