دیدار و تکریم رزمندگان جانباز و خانواده شهدای دانشگاه هنر

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۵ کد : ۵۶۷۱ رویدادهای فرهنگی

توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر و با همکاری امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و بسیج کارمندان برگزار شد: دیدار و تکریم رزمندگان جانباز و خانواده شهدای دانشگاه هنر در راستای برگزاری مجموعه برنامه های بزرگداشت هفته دفاع مقدس.

رویداد تکریم رزمندگان جانباز و خانواده شهدای دانشگاه برگزار شد. این رویداد به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری و همراهی دفتر امور شاهد و ایثارگر و بسیج کارمندان، روز چهارشنبه پنجم مهر 1402 در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. به گزارش دفتر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه، این دیدار که به مناسبت هفته دفاع مقدس و با هدف تکریم خانواده ایثارگران دانشگاه برنامه ریزی شده بود، با حضور دکتر محمدرضا حسنایی رییس دانشگاه هنر، دکتر روزبهانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر حاجیانی، مدیر فرهنگی دانشگاه و پروانه کولیوند، سرپرست امور شاهد و ایثارگر و حسین یامی فرمانده بسیج کارمندان دانشگاه و همچنین با حضور جمعی از جانبازان دانشگاه، فرزندان، خانواده شهدا و ایثارگران دانشگاه برگزار شد. دکتر حسنایی در این جلسه ضمن تکریم جایگاه مقدس شهدا، جانبازان، ایثارگران و خانواده ایشان، بر اهمیت برگزاری مستمر این جلسات تاکید کرد. ایشان همچنین در بخشی از جلسه، خاطراتی ازدوران حضور در جبهه‌های دفاع مقدس را مرور کردند. شایان ذکر است این جلسه با اهدای لوح یادبود وهمچنین هدایایی به جانبازان و خانواده شهدا پایان یافت.