برگزاری دوره جهاد تبیین دانشگاهیان

در این دوره از اساتید به نامی همچون سرکار خانم حاجی عبدالباقی استاد شجاعی استاد کریمی، استاد ،سبزی استاد میر ،مرشدی استاد عزیزی استاد ساقیان استاد سقای بی ریا استفاده شده است
۱۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۸ کد : ۵۷۸۸ رویدادهای فرهنگی
دوره جهاد تبیین دانشگاهیان در فاز دوم و در مرحله کشوری بصورت رایگان و فقط در روزهای پنجشنبه و جمعه تشکیل می گردد.
ساعت برگزاری دوره پنج شنبه ها از ساعت ۸/۱۵ الی ۱۶/۱۵ و جمعه ۸/۱۵ الی ۱۱/۳۰ میباشد. شروع دوره از ۱۸ آبان ماه لغایت ۱۰ آذرماه در دانشگاه شهید بهشتی به صورت حضوری و همزمان برای دانشجویان سراسر کشور به صورت مجازی برگزار می گردد.
در این دوره از اساتید به نامی همچون سرکار خانم حاجی عبدالباقی استاد شجاعی، استاد کریمی، استاد سبزی ،استاد میر مرشدی ،استاد عزیزی استاد ساقیان، استاد سقای بی ریا استفاده شده است.
در پایان دوره گواهی نامه رسمی و معتبر از وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به تمامی شرکت کنندگان دوره حضوری) و (مجازی) و پس از احراز موفقیت در آزمون پایان دوره جهاد تبین اعطا می گردد.
با توجه به استقبال دانش پذیران دوره ثبت نام دوره تا ۱۷ آبان ماه تمدید شده است.
سرفصلهای اساتید فاز دوم طرح شامل موارد زیر میباشد:
در ادامه جدول زمانبندی دوره جهاد تببین دانشگاهیان آمده است: