چهارمین هفته ملی تئاتر دانشگاه هنر

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۵ کد : ۵۸۰۴ رویدادهای فرهنگی

سال نود و یک طنین راه اندازی هفته تئاتر در دل دانشگاه هنر پیچید و غوغایی بین دانشجویان به پا کرد. هر دانشجوی تئاتری آرزومند صحنه ای بود تا بتواند خود را در آن به منصه ظهور گذارد. این ایده با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه عملی شد. و اولین هفته تئاتر دانشگاه هنر در این سال برگزار شد.

دوره اول و دوم هفته تئاتر دو سال متوالی برگزار شد؛ اولین دوره درون دانشگاهی و دومین دوره، بین دانشگاهی، در همین دو سال نخست توجه های زیادی را به خود جلب کرد تا جایی که در بین داوران آن چهره های شناخته شده ی زیادی مانندِ شیرین بزرگمهر ، رضا ثروتی ، یاسر خاسب ، حسین رسولی ، آندریا نوشاد، شهرام کرمی ، ساسان پیروز، رضا گوران به چشم می خورد.

علاوه  بر حضور این چنین نامدارانی و در کنار اجراهایی که هر روزه بر روی صحنه جان تازه ای به زیست دانشجویی می دادند، بخش سمینار هفته تئاتر نیز پذیرای پژوهش های علمی و وقایعی مانند «مراسم جشن امضای کتاب شکسپیر معاصر ما» با حضور دکتر رضا سرور بود. حال بر آنیم دوباره جانی تازه به پیکره هفته تئاتر بدمیم.

معاونت فرهنگی و اجتماعی