فراخوان جشنواره ملی غبار

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۱ کد : ۶۱۲۳ رویدادهای فرهنگی

فراخوان دانشجویان

جشنواره ملی غبار در نظر دارد با ایجاد فضایی پویا، ضمن ایجاد بستری برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویان، رشد اقتصادی آن‌ها را نیز اولویت قرار دهد. جشنواره غبار با هدف پیوند صنایع دستی و هنر معاصر، بستری مناسب جهت نمایش و معرفی آثار هنرمندان و هنرجویان است. اهمیت این بستر و فرصت ایجاد شده، ما را بر این داشته تا نسبت به کیفیت طراحی و اجرایی آثار ارسالی حساسیتی دو چندان قائل شویم.

• هر شرکت‌کننده می‌تواند ۵ اثر به همراه شناسنامه مجزا (نام اثر، ابعاد، تکنیک، مواد اولیه، نام و اطلاعات هنرمند، راه‌های ارتباطی) ارسال نماید.
  • متقاضیان می‌توانند جهت شرکت، عکس با کیفیت آثار خود را از طریق راه‌های ارتباطی زیر ارسال کنند.
  • مهلت ارسال آثار تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۰
  • اعلام نتایج اولیه داوری ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
  • لازم به ذکر است آثار در دو مرحله توسط داوران به‌نام ملی داوری خواهد شد.

فراخوان هنرمندان

جشنواره غبار با توجه به اهمیت نقش معرفی هنرمندان و دستاوردهای آن‌ها در مسیر پیشرفت حرفه‌ای و همچنین تجربه‌ی ملموس آثار صنایع دستی در مسیر حرفه‌ای هنرجویان، در نظر دارد فرصتی مناسب جهت معرفی، ارائه و بازدید از آثار برای هنرمندان و هنرجویان ایجاد کند. غبار با هدف پیوند صنایع دستی و هنر معاصر، بستری مناسب جهت نمایش و معرفی آثار هنرمندان و هنرجویان است. اهمیت این بستر و فرصت ایجاد شده، ما را بر این داشته تا نسبت به کیفیت طراحی و اجرایی آثار ارسالی حساسیتی دو چندان قائل شویم.

• مهلت ارسال آثار تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۰
  • اعلام نتایج اولیه داوری ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
  • لازم به ذکر است آثار در دو مرحله توسط داوران به‌نام ملی داوری خواهد شد.
  • زمان و مکان جشنواره: اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ دانشگاه هنر ایران

بازارچه غبار (محلی برای نمایش و فروش آثار هنری دست‌ساز شما)

جشنواره غبار، غرفه‌هایی را با هدف بهبود وضعیت اقتصادی بازارهای هنری و زیست هنرمندان، و همچنین تجربه‌ی فروش اثر و نحوه‌ی ارائه‌ی محصولات، تدارک دیده است.

• حضور سازمان‌ها و شرکت‌های حوزه صنایع‌دستی
  • حمایت از کسب‌وکار هنرمندان
  • اهدای تندیس به غرفه‌ی جشنواره
  • غبار، پذیرای آثار شما در تمامی گروه‌های هنری است و تنها شرط حضور، دست‌ساز بودن آثار شماست.
  • متقاضیان می‌توانند جهت شرکت، عکس‌های با کیفیت آثار خود را از طریق راه‌های ارتباطی زیر ارسال کنند.
  • ایمیل GhobarFestival@gmail.com
  • مهلت ارسال آثار تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ است.