اطلاعیه شماره ۳۳ معاونت فرهنگی و اجتماعی:‌ معرفی کاندیداهای تأیید شده ویژه انتخابات شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی سال ۱۴۰۳

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۸ کد : ۶۲۹۳ رویدادهای فرهنگی

پیرو اعلام داوطلبی دانشجویان علاقمند به عضویت و فعالیت در شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی، به اطلاع می رساند انتخابات شورای مرکزی این انجمن در روز سه شنبه 29 خرداد 1403 از ساعت 9:30 تا 20:30 در سامانه نگارستان برگزار می‌شود.

لذا از دانشجویان علاقمند به شرکت در انتخابات و ثبت آرا نسبت به کاندیدای موردنظر خود دعوت می شود با توجه به جدول معرفی کاندیداهای تأیید شده، از طریق ورود به سامانه نگارستان و مراجعه به پروفایل خود، بخش انجمن علمی نسبت به گزینه «ثبت رأی» اقدام کنند

به اطلاع می رساند هر دانشجو می تواند به 5 کاندیدا رأی داده و هر کاندیدا علاوه بر دیگر کاندیداها می تواند به نام خود هم رأی بدهد.

همچنین جهت کسب آگاهی بیشتر می توانید با شماره تلفن های 66477859 و 66951688  و 09191926373 (آقای مهندس رحیمی) و 09031507980 (خانم قزلو) تماس بگیرید.

در پایان به اطلاع می‌رساند: دانشجویانی که صرفاً جهت عضویت در مجمع عادی انجمن و ثبت رأی برای بار نخست وارد سامانه نگارستان می شود خواهشمند است به شرایط ورود دانشجویان در اطلاعیه شماره 31 و 32 توجه کنند.

دریافت فهرست کاندیداهای تأیید شده