اختتامیه پنجمین جشنواره سراسری دانشجویی نقاشی ژکال

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۳ کد : ۶۳۰۱ رویدادهای فرهنگی

آیین اختتامیه پنجمین جشنواره سراسری دانشجویی نقاشی ژکال، عصر جمعه 25 خرداد 1403 در آمفی تئاتر موزه ملک برگزار شد.
در این مراسم با حضور برخی از اساتید هیئت علمی دانشگاه‌ها،دکتر بهرنگ‌ صمد زادگان٫دکتر بهنام کامرانی٫دکتر جمال عربزاده، همچنین دکتر روزبهانی معاون فرهنگی،سرکار خانم  دکتر ایمانیان ، استاد میر بهار مدیر گروه رشته نقاشی دانشگاه هنر ،دانشجویان،هنرمندان و با حضور حامیان جشنواره برگزار شد.
پویا قیصری‌نیا، دبیر این جشنواره در ابتدای این مراسم پس از خیر مقدم گفتن به دانشجویان و مهمانان، درباره‌ی تاخیر چند سال در برگزاری جشنواره،تمامی مشکلات موجود را خاطر نشان کرده و در ادامه از تیم برگزاری جشنواره تشکر کرد.
در آخر دکتر روزبهانی از زحمات تیم برگزار کننده جشنواره تشکر کردند و اظهار داشتند جشنواره در سال های آینده هم برگزار شود.
نفرات برتر بخش نقاشی:۱-شادی سلیمی ۲- تورج نبی۳-شبنم بابازاده
 نفرات برتر بخش طراحی:۱-هانیه دری۲-ژوان بقاییان۳-سارینا سلیمی، همچنین اقای مشکات کریمی برنده جایزه نقاشی دیجیتال شدند
و در آخر تقدیر نقاشی به یاسمن خنجری٫عاطفه لندی٫مهسا خیرانی تعلق گرفت.