اطلاعیه شماره ۳۵ معاونت فرهنگی و اجتماعی:‌ نتیجه انتخابات انجمن های علمی ویژه انتخابات ۲۹ خرداد ۱۴۰۳

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۸ کد : ۶۳۰۶ رویدادهای فرهنگی

پیرو استقبال بی‌سابقه دانشجویان فعال در اعلام داوطلبی دانشجویان علاقمند به عضویت و فعالیت در شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی مربوط به رشته تحصیلی خود و برگزاری رأی گیری در روز سه شنبه 29 خرداد 1403، نتیجه انتخابات برگزار شده در لینک پایان خبر اعلام می شود.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی،‌ در فرآیند انتخابات برگزار شده،‌ 259 کاندیدا از میان دانشجویان رشته های مختلف آموزشی دانشگاه در انتخابات داوطلبی خود را اعلام کردند و با حضور 585 دانشجو در روز نهایی انتخابات، 2144 رأی به نام کاندیداها ثبت شد. ‌

با توجه به نتایج انتخابات از اعضای شورای مرکزی منتخب خواهشمند است در اسرع زمان، با تشکیل جلسه اول شورا، حداکثر تا تاریخ 6 تیر نسبت به تکمیل و ارسال فرم مربوط به معرفی دبیر انجمن، سه استاد مشاور پیشنهادی و نماینده انجمن علمی در مجمع دانشگاه، از طریق سامانه نگارستان اقدام فرمایند. برای مشاهده نتایج انتخابات و دریافت فرم صورتجلسه انجمن لینک زیر را کلیک کنید.

همچنین جهت کسب آگاهی بیشتر می توانید با شماره تلفن های 66477859 و 66951688 و 09301507980 (خانم قزلو) تماس بگیرید.