اطلاعیه شماره دو انتخابات انجمن های علمی سال ۱۴۰۲

قابل توجه انجمن های علمی که در انتخابات خرداد ۱۴۰۲ به حدنصاب نرسیده اند

۲۵ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۳ کد : ۵۵۲۷ رویدادهای فرهنگی
پیرو هماهنگی با معاونت فرهنگی و اجتماعی مقرر شد جهت مشارکت حداکثری دانشجویان شرایط برگزاری انتخابات مجدد انجمن های علمی در بازه زمانی به شرح زیر فراهم شود. بدیهی است این فرصت آخرین مهلت تشکیل شورای مرکزی انجمن های علمی در سال تحصیلی جاری بوده و مهلت بعدی برای رشته هایی که این بار نیز شورای مرکزی انجمن آن تشکیل نشود، مهرماه سال جاری خواهد بود.

همچنین مراحل اجرایی انتخابات انجمن های علمی بر اساس مفاد آیین نامه تاسیس و فعالیت انجمن ها و اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی به منظور ایجاد بستر مناسب برای مشارکت کلیه دانشجویان مطابق زمانبندی زیر و به صورت الکترونیک و از طریق سامانه نگارستان  انجام می شود.

الف. شرایط داوطلبین عضویت در شورای مرکزی انجمن های علمی (ماده 13 آیین نامه نامبرده) برای مشاهده آیین نامه برده اینجا را کلیک کنید.

1. اشتغال به تحصیل در رشتۀ مربوط

2. عضویت در  مجمع انجمن (برای کسب راهنمایی درخصوص عضویت در مجمع به فایل راهنمای پیوست اطلاعیه مراجعه کنید).

3. عدم عضویت در شورای مرکزی دیگر تشکّل‌های دانشجویی اعم از صنفی، سیاسی، ورزشی، فرهنگی و سازمان های سیاسی و فرهنگی (بسیج دانشجویی، جهاد دانشگاهی).

4. معدل کل داوطلب کمتر از میانگین معدل گروه در همان نیمسال و یا کمتر از 14 نباشد.

5. داشتن سابقه دو نیم سال عضویت در انجمن در دوره تحصیل در دانشگاه.

6. عدم کسب معدل مشروط در نیمسال تحصیلی گذشته

7. باقی ماندن دست‌کم دو نیمسال تحصیلی به اتمام دورۀ تحصیلی دانشجو (برای دانشجویان کارشناسی حداکثر ترم 8 و باقی ماندن دست‌کم 24 واحد، دانشجویان کارشناسی ارشد حداکثر ترم 4، مشروط به تعهد عدم دانش‌آموختگی تا پایان دوره و برای دانشجویان دکتری تخصصی حداکثر ترم 8، مشروط به تعهد عدم فراغت از تحصیل تا پایان دوره).

8. در مواردی که فرد محکومیت انضباطی منجر به صدور حکم غیرقطعی دارد، تشخیص صلاحیت داوطلبی بر عهدۀ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه است.

تذکرات

1:  محدودیتی برای تعداد داوطلبین شورای مرکزی وجود ندارد . تعداد  نهایی  اعضای شورای مرکزی  پس از برگزاری انتخابات میان  داوطلبان  بر اساس بند تبصره 2 ماده 12 آیین نامه مذکور  5 نفر می باشد..

ب. شرایط رای دهندگان به داوطلبان عضویت در شورای مرکزی انجمن های علمی

1. عضویت در  مجمع انجمن (فایل راهنمای پیوست)

زمان بندی و تقویم فرآیند انتخابات

رسیدگی به اعتراضات مرتبط با انتخابات

1402/04/17

11

تشکیل شوراهای مرکزی با اعضای انتخاب شده، انتخاب دبیر انجمن های علمی، اعلام استادان مشاور پیشنهادی و گزارش نتیجه نهایی به معاونت فرهنگی و اجتماعی

1402/04/18

1402/04/23

6 روز کاری

هیات  اجرایی مدیریت تشکل ها

12

برگزاری انتخابات مجمع (براساس آیین نامه مرتبط)

1402/04/27

هیأت اجرایی

شوراهای مرکزی

* تذکر مهم:

انتخابات بر اساس بازه زمانی اعلام شده  برای هر انجمن در طی فقط یک روز و از ساعت 9:30 صبح شروع و تا پایان ساعت  18:30  ادامه خواهد داشت، ضمناً در صورت ضرورت به تشخیص هیات اجرایی زمان تعیین شده تا دو ساعت قابل تمدید خواهد بود.

در صورت بروز هر گونه مشکل و یا نیاز به راهنمایی میتوانید با شماره تلفن های 66477859 و 66951688  و 09031507980 تماس بگیرید.

هیات اجرایی انتخابات انجمن های علمی

لینک دانلود فایل